Samen verschillen

75 Jaar Vrijheid

Op 5 mei 2020 vieren we in Nederland 75 jaar in vrijheid.

Voor dit unieke jaar ben ik op zoek naar koppels die ik mag fotograferen. Koppels verschillend in geloof, huidskleur en geaardheid, groot of klein.
In dit project wil ik zoveel mogelijk verschillende koppels in samenstelling fotograferen……in de breedste zin van het woord, bijvoorbeeld:
Vrouw/Man, Vrouw/Vrouw, Man/Man, Gelijk en Verschillend van geloof, Gelijk en Verschillend van huidskleur Groot en klein, Jong en Oud en alle mogelijkheden die er nog meer zijn.
De vrijheid wil ik uitdrukken door foto’s te maken, hand in hand, gearmd en/of zoenend op straat in stad of dorp en een mooi intiem studioportret.

De foto’s worden gemaakt op de plek waar het koppel zich vrij kan voelen. Het doel is de verschillen en overeenkomsten te laten zien in hoe wij zijn en leven.
Gelijk wil ik jullie verhaal vastleggen, hoe de vrijheid door jullie wordt ervaren.
De foto’s en de verhalen zullen op deze website worden gepresenteerd en de deelnemers krijgen het boek “Samen Verschillen” welke zal worden gemaakt. 

Werkwijze

Na aanmelding neem ik contact met jullie op om een afspraak te maken.
Bij deze afspraak maken we kennis met elkaar en vraag ik naar jullie verhaal, hierbij zal ik ook een aantal aantekeningen maken om er later een zo volledig mogelijk verhaal van te maken.
Vervolgens maken we een afspraak om foto’s te maken, dit kan in een fotostudio zijn maar ook op een plek die voor jullie dierbaar is.

De foto’s en jullie verhaal zal niet eerder gepubliceerd worden voordat jullie deze zelf gezien en gelezen hebben en er volledig achterstaan.